Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriFii un exemplu

Fii un exemplu

Fii un exemplu

Te-ai simțit vreodată prea tânăr – sau prea bătrân – pentru a face ceva important? Prea mic pentru o slujbă importantă? Prea neexperimentat pentru a contribui cu ceva semnificativ? Prea slab calificat pentru a face o diferență reală?
În cartea 1 Timotei, care este o scrisoare inspirată de Dumnezeu a lui Pavel către „fiul său în credință”, Timotei, Pavel îl echipează și îl încurajează pe Timotei în lucruri precum doctrina, conducerea și trăirea căilor lui Dumnezeu. El scrie:

„Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea, ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credință, în curăție! ”
1 Timotei 4:12

Dacă te-ai simțit vreodată prea tânăr, amintește-ți că Dumnezeu te-a pus intenționat aici, în acest moment specific din istorie. El dorește să folosească pasiunea, impulsul, viziunea, energia și ideile tale pentru a mări gloria Sa. Tu vezi lucrurile dintr-un punct de vedere unic, iar acesta este un lucru minunat.
Dacă te-ai simțit vreodată prea bătrân, amintește-ți că Dumnezeu te-a pus intenționat aici, în acest moment specific din istorie. Aveți curaj, înțelepciune, leadership și darul experienței de viață. Vedeți lucrurile dintr-un punct de vedere unic, iar acesta este un lucru minunat.
Nu sunteți niciodată prea tineri sau prea bătrâni pentru a fi folosiți de Dumnezeu.
Indiferent de vârstă, Dumnezeu te-a împuternicit să Îl iubești și să îi iubești pe alții și să trăiești o viață care îi îndreaptă pe oameni către El. Cum poți face asta? Poți da un exemplu – în felul în care vorbești, în felul în care te comporți, în felul în care iubești, în felul în care îți trăiești credința și în puritatea ta.
Tu poti fi un exemplu.
Tu il poți reprezenta pe Dumnezeu !

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Psalmi 27:14

Nădăjduieşte în Domnul! Fii tare, îmbărbătează-ţi inima şi nădăjduieşte în Domnul!

Anunturi evenimente

Resurse video