Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriDumnezeu TE IUBEȘTE

Dumnezeu TE IUBEȘTE

Dumnezeu TE IUBEȘTE.

Dumnezeu a creat universul. El este atotputernic, atotștiutor și abundă în iubire.

Dumnezeu te-a creat și pe tine. El vrea ca tu să-L cunoști pe El și dragostea neschimbătoare pe care o are pentru tine.
Dar există o problemă. Cu toții am păcătuit. Am gândit și am făcut lucruri care nu corespund planului perfect al lui Dumnezeu pentru noi. Biblia spune că păcatul ne separă de Dumnezeu, care este sfânt și bun. Știind că vom alege să păcătuim, Dumnezeu a creat o soluție.
Dumnezeu l-a trimis pe singurul Său fiu, Isus, pentru a îndrepta toate lucrurile. Isus a trăit o viață perfectă. I-a vindecat pe oameni, i-a iubit și i-a învățat despre Dumnezeu. Dar, din păcate, mulți oameni L-au respins pe Isus. L-au condamnat la moarte ca pe un criminal de rând, pe o cruce de lemn.
Isus știa ce face. S-a dus de bunăvoie la cruce. De fapt, El știa că era planul lui Dumnezeu ca El să meargă la cruce. Era singura cale de a îndrepta relația noastră cu Dumnezeu. El ar fi plătit pedeapsa pentru păcatul nostru.
Isus a murit pentru ca noi să putem trăi. Când a murit, El a luat de bunăvoie păcatele lumii – ale tale și ale mele – și a plătit pedeapsa în locul nostru. Dar povestea nu se încheie aici!
La trei zile după ce a fost îngropat într-un mormânt, Dumnezeu L-a înviat pe Isus. Acest act miraculos a arătat lumii întregi că Isus a avut puterea de a învinge mormântul. El poate acum să ne ofere viață veșnică în Rai, alături de El.
Pentru a primi darul gratuit al iubirii lui Dumnezeu, trebuie să-L primim pe Fiul Său Isus Hristos ca Mântuitor și Domn al nostru. Apoi – datorită sacrificiului lui Isus – avem dreptul să devenim copii ai lui Dumnezeu.
Nu există nicio altă cale. Isus a spus-o clar. În Biblie, El a spus: „Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl, decât prin Mine”.

Poți primi darul gratuit al lui Dumnezeu…

Dacă doriți să îl primiți pe Iisus Hristos ca Mântuitor și Domn al vostru, puteți rosti această rugăciune:

„Doamne Isuse, cred că Tu ești Unul și Singurul Fiu al lui Dumnezeu. Cred că ai murit pe cruce pentru a plăti pedeapsa pentru păcatele mele. Cred că te-ai întors la viață a treia zi. Cred că îmi poți ierta păcatele și mă poți împăca cu Dumnezeu Tatal. Te invit în viața mea chiar acum. Vreau să te urmez ca Mântuitor și Domn al meu. Mulțumesc.”

Ai rostit această rugăciune și l-ai rugat pe Iisus Hristos să fie Mântuitorul tău?

Daca DA, ne bucuram si asteptam sa ne contactezi ca sa-ti trimitem cateva sfaturi care te vor ajuta sa incepi o relatie personala cu Domnul Isus.

Daca inca nu-ai facut aceasta rugaciune dar doresti sa ai mai multe informatii, am fi bucurosi sa ne contactezi pentru mai multe informatii.

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Psalmi 27:14

Nădăjduieşte în Domnul! Fii tare, îmbărbătează-ţi inima şi nădăjduieşte în Domnul!

Anunturi evenimente

Resurse video